Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Tem/210

Mevkii, makamı her ne olursa olsun; hiç bir kimse bizleri ahmak, aptal ve enayi yerine koyamaz. – Hasan YILMAN

hasan yılman

 Mevkii, makamı her ne olursa olsun; hiç bir kimse bizleri ahmak, aptal ve enayi yerine koyamaz. – Hasan YILMAN

28 Şubat 1997' DİN paranoyası ve İRTİCA bahanesi kullanılarak ucu açık özelleştirme yapılabilmesinin önünü açarak küresel sermayeye iş alanları, iş imkanları sağlamak ve mevcut HAVUZ sistemini ortadan kaldırmak için çok kurnazca, alçakça planlanmış, bazı küresel ve emperyal projelere hizmet etmek için halkın verdiği silahı adeta Yüce TÜRK Milletine karşı bir ÖCÜ sopası ve korkutma aracı olarak kullanmaya yönelik gayri ahlaki, gayri milli bir projedir.

28 Şubat 1997; aynı zamanda gelecekte ABD ve İsrail planları karşılığına hizmet edecek siyasal islamın hızla iktidara taşınması için adeta bir halı gibi örülen bazı askerlerin aldatılarak, kandırılarak uygulamaya soktukları askeri harekattır.

Küresel bazı güçlerin o zaman sürecinde gelecekte yürürlüğe koyacakları BOP (Büyük Orta Doğu Projesi)' un uygulamaya sokulmasının ön hazırlığıdır.

Bizler sizlerin zannettiği kadar önünü göremeyecek kadar ne bilgi yoksunu, ne aptal, ne de bu senaryoların perde arkasını okuyamayacak kadar Fikir ve Düşünce cahili asla değiliz.

Eğer o dönemde Asil TÜRK Milletinin bünyesi ile örtüşen bir kahraman TÜRK subayı ve generali Hüseyin KIVRIKOĞLU müdahale etmeseydi; T.C. Devletimizin her saha ve alanda direk tam bağımsızlığını, BEKASINI ilgilendiren ve TÜRK Silahlı Kuvvetlerimiz için hala bir ŞANS olarak gördüğümüz E. Orgeneral Hüseyin KIVRIKOĞLU gerekli ve zorunlu tasviyeleri yapmasaydı; acaba ülkemiz nasıl bir karanlık sokağa itilecekti..?

işte asıl bunu düşünmemiz gerekmez mi..? 

Daha önce ki bir çok analiz çalışmalarımda çok kapsamlı olarak detaylandırıp yer ve zaman göstererek Asil, Aziz ve Yüce TÜRK Milletinin bilgisine sunduğum 28 Şubat 1997' nin aslında kara kutusu olarak ön gördüğümüz o zamanki Genl. Kur. Başk' nın Kur. Alb. olarak Özel Kalem müdürlüğünü yapan günümüzün Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR' ın 28 Şubat hakkında kamu oyunu ve kamu vicdanını rahatlatıcı açıklamalar yapmasına ihtiyaç olduğunu düşünenlerdenim.

(Bu işin perde arkasını en iyi bilen çok az sayıda kişilerden birisidir)

Sayın E. Orgeneral Hulusi AKAR geçmişteki anılan makama Çevik BİR ile İsmail Hakkı KARADAYI' nın bilgisi ve onayı olmadan özel Kalem müdürü yapılabilirmiy di...? işte bu sorunun cevabını hala bulamadınız mı yoksa..?

Sonuç olarak; daha önce çok kapsamlı olarak açıkladığım ve Asil TÜRK Milletinin bilgisine sunduğum 28 Şubat olayı gayri ahlaki, gayri hukuki ve gayri milli bir çok küresel ve emperyal projelere hizmet eden halkın verdiği silahı halkına karşı kullanan ahlaksızca, alçakça hazırlanarak yürürlüğe konan gayri yerli bir kalkışmanın adıdır.

28 Şubat hareketinde aktif rol alanlara verilen cezaları yerinde bulanlardanım. Her kim hangi mevki ve makamda olursa olsun, siyasi iktidarları hilesiz, entrikasız ve hakim teminatında yapılacak seçimlerle sandık vasıtasıyla değişiminin sağlanması zorunluluğunu bilmelidirler.

Siz kimi kandırıyorsunuz..? 28 Şubat olmasaydı R.T. Erdoğan iktidarlarının önü açılamazdı, 28 Şubat olmasaydı AKP olmazdı ve olamazdı.

28 Şubat' ın kime hizmet ettiğini hala anlamadınız mı yoksa..? özellikle Çevik BİR' i çok iyi araştırınız.

KIBRISTAKİ bir tatbikatta uzaktan uzun menzilli silahla Hüseyin KIVRIKOĞLU' nu hedef alarak seken kurşunun bir Albayımızı şehit etmesini de mi çözemediniz..?

Eğer anılan proje gerçekleşmiş olsaydı Çevik BİR rakipsiz Gnl. Kur. Başk. olacaktı.

Mahkemenin verdiği kararı derhal uygulayınız. 28 Şubatın aktif aktörlerini hemen içeri atınız. Her kez yaptığı ihanetin bedelini ödemelidir. Yoksaaaa bir gün sıra size de gelebilir. Onun için gereğini yapınız.

Çevik BİR, Çetin DOĞAN' v. b. ATATÜRKÇÜ ise; kusura bakmayınız ama ben değilim.

ATATÜRKÇÜ olmak o kadar kolay mııııııııı...?

Benden bu kadar;

YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ.....))))))))))))

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.